Coaching & Begeleiding

Als ACT- voeding en leefstijlcoach begeleid ik je op een unieke manier naar een gezonder en betekenisvoller leven, met een aanpak die verder gaat dan alleen voeding en gewicht. Als holistisch ACT-coach combineer ik de principes van Acceptance and Commitment Training/Therapy (ACT) met kennis van voeding en leefstijl, zodat je niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel kan groeien.

Wat ik doe

Mijn benadering is holistisch, wat betekent dat ik naar alle aspecten van je welzijn kijk zoals voeding, beweging, slaap, stressmanagement en mentale gezondheid. Samen werken we aan het creëren van een evenwichtig en gezond leven.

ACT-principes

Met behulp van Acceptance and Commitment Training/Therapy leer je om op een gezonde manier om te gaan met gedachten en emoties die je kunnen belemmeren bij het behalen van je doelen. Dit helpt je om veerkrachtiger te worden en betere keuzes te maken die in lijn zijn met jouw waarden.

Op maat gemaakt voedingsadvies

Of je nu kiest voor een plantaardig dieet of een regulier voedingspatroon, ik bied op maat gemaakte voedingsadviezen die passen bij jouw levensstijl en doelen. We focussen op voedzame en lekkere maaltijden die je lichaam voeden en je energie geven.

Hoe ik te werk ga

 1. Intakegesprek: Tijdens ons eerste gesprek bespreken we jouw huidige situatie, gezondheidsdoelen en persoonlijke waarden. Ik krijg een compleet beeld van waar je nu staat en waar je naartoe wilt.
 2. Waarden en Doelen Formuleren: Samen gaan we op zoek naar jouw diepere waarden en stellen we doelen die daarbij passen. Dit kunnen bijvoorbeeld doelen zijn zoals: gewicht verliezen, meer energie hebben, je fitter voelen, of beter omgaan met stress enz.
 3. Aandacht training en Acceptatie: Ik introduceer aandacht trainingstechnieken om je bewustzijn te vergroten en je te helpen om in het moment te leven. Dit vermindert stress en emotioneel eten.
 4. Praktisch Voedingsadvies: We maken een persoonlijk voedingsplan dat je helpt om gezonde eetgewoonten aan te leren en te behouden.
 5. Plantaardig voedingsadvies is ook mogelijk, voor als je meer plantaardig en minder dierlijk wilt gaan leren eten.
 6. Actie en Ondersteuning: Ik help je bij het ondernemen van concrete stappen die je dichter bij je doelen brengen.
 7. Regelmatige Check-ins: Doormiddel van regelmatige sessies bespreken we je voortgang, overwinnen we samen jouw obstakels en vieren we je successen. Door deze manier van  ondersteuning helpt het je gemotiveerd te blijven en verantwoordelijkheid te “willen” (dus niet “moeten”) nemen voor jouw welzijn en gezondheid. 

Wat ik voor jou kan betekenen

 • Gezonder Leren Eten: Ontdek hoe je met plezier en zonder schuldgevoel kunt leren eten.
 • Bereiken van een Gezond Gewicht: Werk naar een gezond gewicht op een manier die duurzaam en in lijn met je waarden is.
 • Verbetering van Mentale Gezondheid: Leer om te gaan met stress, negatieve gedachten en emoties die je kunnen belemmeren.
 • Duurzame Leefstijlveranderingen: Creëren van gewoonten die je helpen om op de lange termijn gezond te blijven waardoor je meer betekenis aan je leven kunt geven.
 • Holistische Ondersteuning: Je krijgt begeleiding die verder gaat dan alleen voeding, en die je helpt om in alle aspecten van je leven meer balans te gaan vinden, wat ten goede komt van jouw algehele welzijn.

Ben je er klaar voor om een gezonder en betekenisvoller leven te leiden?

Neem vandaag nog contact met me op zodat we een afspraak kunnen inplannen voor een vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen om je doelen te bereiken met een holistische en waarde-gedreven aanpak.

vegan schijf green

Als je meer plantaardig wilt leren eten

Als je meer plantgebaseerd wilt gaan eten maar niet weet hoe je dat moet aanpakken, ben je hier aan het juiste adres! Als jouw voedingscoach sta ik klaar om je te helpen op jouw reis naar een meer plantaardig voedingspatroon.

Samen gaan we op ontdekkingstocht naar nieuwe en smakelijke plantgebaseerde gerechten. Met eenvoudige recepten en handige tips leer je om lekker en voedzaam te eten met minder of geen dierlijke producten.

We kijken naar wat je al eet en welke vervangingen we kunnen vinden om jouw favoriete gerechten plantgebaseerd te maken. Van kleurrijke salades tot hartige stoofpotjes, er zijn zoveel heerlijke opties om te verkennen!

Maar niet alleen dat, we praten ook over de voordelen van een plantgebaseerd dieet voor jouw gezondheid, de dieren en onze planeet. Samen maken we van jouw overgang naar een meer plantaardige levensstijl een positieve en inspirerende reis. Met mijn steun en begeleiding zul je ontdekken dat plantgebaseerd eten niet alleen lekker en voedzaam is, maar ook leuk en bevredigend!

Ik kijk ernaar uit om je te mogen ondersteunen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken.