hoi welkom website

Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn website!

Even voorstellen…

Mijn naam is Esther van Haarlem en ik ben gediplomeerd, voedingsdeskundige en leefstijlcoach
Mijn specialisatie is gericht op een gezond verantwoord en gevarieerd plantgebaseerd voedingspatroon.

In een notendop een stukje geschiedenis over mijn eigen Vegan avontuur,

Zelf ben ik al meer dan tien jaar geleden overgestapt op een volledig plantaardig voedingspatroon. Ik hou er niet van om lang in de keuken te staan. De eisen die ik dus stelde waren dat ik lekker snel en simpel een heerlijke smakelijke gezonde maaltijd in elkaar kon zetten. Ik hou ook niet van saai eten dus moest er veel variatie in zitten. Ik heb er dus op los geëxperimenteerd! Gelukkig voor mij, vond ik dat heel erg leuk om te doen. Dat heeft heel veel lekkers opgeleverd.

Voor mij is plantaardig eten nu heel normaal en het heeft een enorm positief resultaat opgeleverd. Ik voel me lichamelijk lekker en vitaal in mijn vel. Het heeft de kwaliteit van mijn leven enorm doen verbeteren, wat een aanzienlijke vermeerdering in levensvreugde heeft opgeleverd. Wat ook wel een leuke bijkomstigheid was, is dat ik mijn overtollige kilootjes door de tijd heen ben kwijtgeraakt zonder streng te hoeven diëten.

Zo, nu genoeg over mij.

Wat kan ik jou bieden

Ik kan je ondersteunen als je veranderingen wilt aanbrengen in je voeding- en leefstijl gewoontes. Op de pagina Coaching & Begeleiding, is meer uitleg daarover en kun je meer lezen over wat ik jou kan bieden.

Kennismaken

Wil je gratis en vrijblijvend kennismaken, vul dan het contactformulier in op deze site, maar bellen of mailen mag natuurlijk ook. Telefoonnummer en e-mailadres staan vermeld onder het contactformulier op deze site.